Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Werkwijze

We ondersteunen je ontwikkeling met een plan van aanpak waarbij we samen omschrijven wat je ontwikkelpunten zijn aangevuld met een duidelijke beschrijving van wat wij als SennZi gaan bieden om samen actief te werken aan de door jou  gestelde doelen. Wij volgen dit door regelmatige evaluaties en het invullen van de effectenmonitor..

Zorg van A tot Z

Van A-Z verwijst letterlijk naar alles tussen A en Z. Praktisch en gewoon aanpakken,
psychische begeleiding op stabiliteit, werken aan sociaal en maatschappelijk herstel
maar ook persoonlijke ontwikkeling en zingeving om te streven naar meer kwaliteit van leven. Alles wat in een “gewoon menselijk leven en het vormgeven hiervan” passeert kan hier plek in hebben.

Wij hanteren een actieve opstelling en doen wat er gedaan moet worden. Dat kan heel praktisch zijn, bijvoorbeeld;
financiën op orde helpen maken, instanties benaderen, regelingen treffen, als bemiddelaar
optreden, vergezellen naar afspraken, helpen met brieven en
bezwaarschriften etc.

Maar ook naast je staan en ondersteunend zijn in de coordinatie en afstemming met belangrijke anderen of andere partijen.

Soms is het toch nodig om naast het begeleidingstraject een ggz behandeltraject op te starten. Deze noodzaak of wenselijkheid wordt vaak duidelijk in een lopend traject. Dit kan zijn omdat wij denken dat goede diagnostiek en een stukje behandeling je meer gaat opleveren in het bereiken van je doelen. SennZi beschikt over een goed zicht op regionale mogelijkheden en helpt je om de voor jou juiste plek te vinden. Dit in afstemming met de huisarts en/of praktijkondersteuner [POH] van de huisarts.

SennZi kan een waardevolle aanvulling zijn op je behandeling, of dienen als nazorgtraject en verder herstel waarbij focus niet meer ligt op klachten en problemen maar levenskwaliteit.

Bevordering zelfredzaamheid

Een optimaal geslaagd traject is een traject waarbij professionele hulp zichzelf waar mogelijk overbodig heeft
gemaakt en waar een situatie is bereikt van duurzame stabiliteit en levenskwaliteit.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren