WMO

SennZi levert zorg in natura [ZIN] vanuit de wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). De kern van de WMO gaat over " zelfredzaamheid en maatschappelijke deelname." Als je in aanmerking wilt komen voor zorg vanuit de WMO kan SennZi na het eerste oriënterende gesprek de aanvraag bij de gemeente doen. Na aanmelding bij het WMO loket van de gemeente waarin je woont volgt een " keukentafelgesprek." In dit gesprek stelt de consulent van de gemeente vragen over je situatie en waar je aan zou willen werken. Dit leidt tot een resultatenplan waarin de doelen beschreven staan waar aan gewerkt moet worden die passen in de systematiek die de gemeente hanteert. Dan volgt een toekenning door middel van een beschikking. Met die beschikking kan de zorg door SennZi gegeven worden.

SennZi heeft contracten voor ambulante begeleiding met de gemeenten; Assen, AA&Hunze, Tynaarlo, Noordenveld, Midden-Drenthe, Borger-Odoorn, Coevorden, Stadskanaal, Oldambt, Pekela, Westerwolde en Steenwijkerland.

Met ingang van 1 juli 2023 zijn wij ook gecontracteerd voor de gemeenten Westerveld, Zwartewaterland, Hoogeveen, Meppel, Staphorst en de Wolden.

SennZi heeft contracten voor ambulante begeleiding maatschappelijke opvang met de gemeenten: Assen, AA&Hunze, Tynaarlo, Noordenveld, Midden-Drenthe, de Wolden, Hoogeveen, Meppel en Westerveld.

Neem contact op via het contactformulier als je van deze zorg gebruik wilt maken of hier graag meer informatie over wilt ontvangen.

Contact