Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

WMO

SennZi levert zorg in natura [ZIN] vanuit de wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). De kern van de WMO gaat over " zelfredzaamheid en maatschappelijke deelname." Als je in aanmerking wilt komen voor zorg vanuit de WMO kan SennZi na het eerste oriënterende gesprek de aanvraag bij de gemeente doen. Na aanmelding bij het WMO loket van de gemeente waarin je woont volgt een " keukentafelgesprek." In dit gesprek stelt de consulent van de gemeente vragen over je situatie en waar je aan zou willen werken. Dit leidt tot een resultatenplan waarin de doelen beschreven staan waar aan gewerkt moet worden die passen in de systematiek die de gemeente hanteert. Dan volgt een toekenning door middel van een beschikking. Met die beschikking kan de zorg door SennZi gegeven worden.

SennZi heeft contracten voor ambulante begeleiding met de gemeenten; Assen, AA&Hunze, Tynaarlo, Noordenveld, Midden-Drenthe, Borger-Odoorn, Coevorden, Steenwijkerland en Westerwolde.

SennZi heeft contracten voor ambulante begeleiding maatschappelijke opvang met de gemeenten: Assen, AA&Hunze, Tynaarlo, Noordenveld, Midden-Drenthe, de Wolden, Hoogeveen, Meppel en Westerveld.

Neem contact op met het contactformulier als je van deze zorg gebruik wilt maken en hier graag meer informatie over wilt ontvangen.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren